tiistai 6. tammikuuta 2015

Pentik - Skannausta

Pentikissä tuodaan esille myymälän identiteettiä eniten logon avulla. Kun liikkeeseen astuu sisään, katse kiinnittyy ensimmäisenä Kassan takaseinälle painettuun, suurikokoiseen Pentik logoon.
Logo toistuu myös tuotteiden hintalapuissa, pakkausmateriaaleissa, lahjapaketteihin kiinnitettävissä tarroissa, lahjanarussa, pussinsulkijoissa yms. Pentikin lahjapaketit ovat myös suuri osa liikkeen identiteettiä. Tarkat ohjeistukset pakettien valmistukseen takaavat että Pentikin oman tyylin erottaa helposti muista paketeista.


Eniten myymälän ilmeestä puhuvat kuitenkin tuotteet. Liikkeeseen astuessa omassa mielessä pyörii vain yksi sana; runsaus. Jokainen kolo on täytetty erilaisilla tuotteilla. Siisti asettelu kuitenkin takaa sen, että liike ei näytä kaoottiselta tai liian täyteen ahdatulta. Tuntuu, kuin kaikelle olisi oma paikka. Seiniä peittäville hyllyille on sijoitettu liikkeen näyttävimpiä tuotteita, kuten itse Anu Pentikin suunnittelemaa Studio- sarjaa. Myymälän tyyli on romanttinen, jota tukee lämmin valaistus, kevyt musiikki ja vaaleasävyiset myymäläkalusteet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti