torstai 21. elokuuta 2014

Näyteikkunoita

Tuli kierreltyä Salon keskustassa, ja pakko sanoa heti alkuun että tylsää on. Näyteikkunoissa on harvoin luovia tai kokeilevia ratkaisuja. Yleisesti mennään vain minimalistisella kaavalla, mikä saattaisi olla ihan tyylikästäkin, jos sommitteluun olisi käytetty enemmän aikaa. Elementeillä ei tunnu olevaan mitään yhteyttä toisiinsa, ja se saa ikkunat näyttämään hieman kömpelöiltä.
Tavaratalo Sokoksen näyteikkuna oli erittäin  pelkistetty


Ylhäisten sisustustehtaan näyteikkunassa oltiin hyvin ajan hermoilla, tuotteet olivat mielenkiintoisia ja asetelma muutenkin silmää miellyttävä. Ehkä vähän geneerinen, mutta tarkoitustaan hyvin palveleva.Mielenkiintoista tässä ikkunassa oli tekstuurien runsaus, luulisi kaiken tuon erilaisen materian tekevän ikkunasta tunkkaisen, mutta näin ei käynyt. Tila oli kokoonsa nähden jopa avaran oloinen.

Synsamin näyteikkuna oli sekopäisen hauska. Lasisiin laatikoihin laitetut aurinkolasit oli nostettu esille kuin ne olisivat kruununjalokiviä. En tiedä mistä kyseinen jalkapalloidea on lähtöisin mutta kyllä tuli poistuttua paikalta hymyä pidätellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti