tiistai 10. toukokuuta 2016

Virtasenkauppa.fi liiketilan freesausta ja valokuviaVirtasen kauppa tarvitsi apua liiketilan visuaalisen ilmeen paranteluun. Kokosimme siis tiimin kasaan Marin, Camillan ja Ainon kanssa ja sovimme tapaamisen asiakkaan kanssa.


Virtasen kauppa on paikallinen yritys, joka myy traktorin ja auton varaosia sekä työkaluja. He halusivat jotain erilaista ja houkuttelevaa myymälätilaansa. Heillä oli itsellään jo valmiiksi idea liikennemerkeistä, jotka toteutuvat jo logossa sekä osittain myös myymälätilassa. Lähdimme siis suunnittelutyössä hakemaan inspiraatiota liikennemerkeistä, liikenteen ohjauksesta sekä muista samankaltaisista myymälöistä ympäri Saloa.


Tarjosimme lopulta asiakkaalle uuden lattiaratkaisun, koosteen pienistä vinkeistä esillepanoon, kuvan seinäpätkälle johon haluttiin sisällyttää liikkeen historiaa, sekä ideoita seinälle suunnitteilla oleviin suurkuvatulosteisiin.


Asiakas oli hyvin tyytyväinen ideoihimme, joten toteutukseen lähti sekä lattiaratkaisu, historiikkiseinä että suurkuvatulosteet. Viimeinen viikko meillä menikin kuvaamiseen ja kuvien muokkaamiseen.


Laitan ottamamme kuvat tänne vielä myöhemmin.

Virtasenkauppa.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti