perjantai 2. lokakuuta 2015

Dare jälkimatematiikkaa

8.9.2015 järjestämämme Dare tapahtuma on jälkimarkkinointia myöten vihdoin ohi.

Aikataulu, rahoitus sekä yhteistyökumppanit huomioonottaen voin kyllä sanoa olevani ylpeä projektistamme.

Suurin kompastuskivemme oli tapahtuman aikaistuminen kahdella viikolla. Lisäksi olimme hyllyttäneet tapahtuman kesän ajaksi. Kaiken huipuksi kilpailimme ohjelmallamme tapahtumapäivänä muiden toimipisteiden kanssa.

Suunnittelemamme tapahtuma yhdistettiin koulun hyvinvointi- ja liikuntapäivään, joten meidän vastuullamme oli sekä koko tapahtuman markkinoiminen että oman toimipisteemme suunnittelu ja järjestäminen. Jouduimme siis tavallaan kilpailemaan koulun sisäisesti osallistujista.


Järjestimme toimipisteellämme, Steissillä, seuraavanlaista toimintaa:

Pop up kampaamo:
Ammattiopiston kampaamolinjan opiskelijat tekivät kampauksia osallistujille hyödyntäen Glitterin sponsoroimia hiuskoruja


Trash Design:
Leikkimielinen kilpailu, johon sai osallistua yksittäin tai pareina. Tehtävänä oli tehdä mallinuken päälle erilaisesta krääsästä ja romusta vaate.Voittajille jaettiin Carlingsin ja Splizzerian lahjakortteja.

Opo piste:
Teemana 'Kalasta itsellesi ammatti'. Ammattiopiston opo ja tutorit kertoivat opo pisteessä erilaisista jatkokoulutusvaihtoehdoista ja koulun sisäisistä linjoista. Pisteessä sai myös onkia seinän takaa lapun, jossa luki ehdotus ammatista, johon voisi opiskella. Lappujen seassa oli myös muutama lahjakortti, joita onnekkaammat onkijat saivat saaliikseen.

Ihmispallo:
Paikalla oli ilmalla täytettävä pallo, jonka sisälle voi kiivetä ja juosta ympäri aluetta

Graffitipaja:

Steissin skeittihallin puolella oli seinä, johon pääsi kokeilemaan graffitien tekemistä koulun tarjoamilla spray maaleilla. Paikalla oli myös opastamassa graffititaiteilija Jontte, joka teki samalla toiseen seinään isompaa graffitia.

Kahvila:
Koulun catering- puoli valmisti meille kääretorttuja, pikkupitsoja ja pillimehuja myytäväksi Steissin kahviossa.

Esiintyjiä:
Niko Säkkinen - motostunttimies

Spekti

Mansesteri

Aino - paikallinen laulaja/pianonsoittaja

Razerr - Nikolas Leinonen

Teppo & Heimo - paikallinen bändi

Loppujen lopuksi tapahtuma oli fiilikseltään hyvä. Ihmisiä kiersi tpahtumapaikalla tasaisesti ja tekemistä oli tarjolla pitkin päivää. Hiljaisia hetkiä ei juurikaan ollut. Saimme kehuja ja kiittelyjä osallistujilta ja pääsimme oikein etusivulle seuraavan päivän salkkarissa:D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti